Pri uresničitvi naših ciljev nam lahko pomagate v obliki donacije ali pa nam

podarite (virtualni) OBJEM.

KPŠRD »KAREL JERAJ« sodeluje v razpisu Objem topline za donacijo, ki nam bo pomagala pri izvedbi naše aktivnosti in sicer pod številko 12. oddate svoj objem našemu društvu.

Povezava do glasovanja je na: http://objemtopline.dormeo.net/.

Pri tem potrebujemo vašo pomoč, saj lahko le z zadostnim številom objemov pridemo do želene donacije.

Virtualni objem nam lahko podarite vsakih 24 ur do 29. 2. 2020.

Navodila za podarjanje objemov:

  • Objem podarite tako, da pod našo organizacijo kliknete gumb »podarjam objem«. Ko to naredite prvič, objem še ni podarjen, saj se je potrebno najprej registrirati z vašim e‑mail naslovom.
  • To pomeni, da se vam po prvem kliku na gumb »podarjam objem« pojavi okno, v katerega vpišete vaš e‑mail.
  • Na e‑mail, ki ga boste vpisali, boste prejeli sporočilo, v katerem se bo nahajala povezava, na katero morate klikniti, da potrdite sodelovanje. S tem je registracija uspešno opravljena in odprla se vam bo spletna stran Objema Topline, kar pomeni, da lahko sedaj normalno podarjate objeme (brez ponovne registracije).
  • Pod KPŠRD »KAREL JERAJ«, kliknete gumb »podarjam objem« in naša številka se bo obarvala zeleno. To pomeni, da je bil objem uspešno podarjen. Vsak dan nam lahko podarite po 1 objem. Torej, če v roku 24 ur po prvič podarjenem objemu, še enkrat kliknete »podarjam objem«, se bo številka obarvala rdeče, kar pomeni, da ste nam danes že podarili in ga ne morete več.

Za vašo pomoč se vam vnaprej zahvaljujemo!