Zbiranje sredstev preko SMS donacije

Donirajte OKO5 na 1919. Hvala.

Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo oko5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR.

Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1 Slovenije, Telemacha in T-2.

Pravila in pogoje za sodelovanje pri storitvi SMS donacije si lahko preberete na naslednjih dveh povezavah:

Spoštovani!

Kultura, šport in izobraževanje ter vse življenjsko učenje so stvari, pri kateri se slepi in slabovidni najlažje enakovredno vključujejo v širšo družbo in so na vseh področjih izjemno uspešni, zato že več kot 60 let skrbimo ravno za ta področja, da jih slepim in slabovidnim še približamo, da jim odkrivamo nova znanja, usmeritve, jih opolnomočimo pri njihovem ustvarjanju in jim pomagamo vključevati se v širšo družbo.

Kljub ogromno prostovoljnim uram dela, pa naše vse bolj intenzivne in razširjene aktivnosti, terjajo kar precej stroškov. Ogromno slepih in slabovidnih bi si brez naše podpore tudi finančno težko privoščilo kvalitetno delo, ustvarjanje, vse življenjsko učenje. Zato že nekaj časa izvajamo akcijo v sodelovanju z mobilnimi operaterji pri nas.

Vsak nam lahko poda roko in nam pomaga, da bomo kvalitetno in požrtvovalno delovali še naprej v dobrobit teh, ki jim je usoda vzela vid, a jim na drugi strani podarila toliko drugih sposobnosti in talentov.

Podajte roko njim in nam tudi vi, pošljite SMS s ključno besedo OKO5 na 1919 in prispevajte 5,00 € za delovanje in kvalitetnejše življenje ter ustvarjanje slepih in slabovidnih članov našega društva.

Lahko pa nam pomagate tudi s prostovoljnim prispevkom na spodnji tekoči račun s sklicem 0050.

V pričakovanju, da nam prisluhnete in nam na ta način pomagate, vas v imenu celotnega članstva lepo pozdravljamo.

zig-podpis-oko5
Predsednik društva KPŠRD »Karel Jeraj«

Želite nameniti del dohodnine za donacije?